Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

35 ИЛЈ. € / 2,2 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

32.435 €

7 решенија