Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,6 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

5 решенија

Сточарско производство

16.560 €

5 решенија