Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,9 ИЛЈ. € / 792,4 ИЛЈ. ДЕН.

3 решенија

Сточарско производство

12.884 €

3 решенија