Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,5 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

12.750 €

6 решенија