Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,6 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

14.612 €

7 решенија