Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,7 ИЛЈ. € / 1 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

11.421 €

14 решенија