Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

26,1 ИЛЈ. € / 1,6 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

22.130 €

15 решенија