Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,8 ИЛЈ. € / 851,3 ИЛЈ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

3.934 €

10 решенија