Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,8 ИЛЈ. € / 908,8 ИЛЈ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

14.520 €

14 решенија