Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

36 ИЛЈ. € / 2,2 МИЛ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

29.204 €

14 решенија