Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

29,4 ИЛЈ. € / 1,8 МИЛ. ДЕН.

15 решенија

Сточарско производство

26.651 €

7 решенија