Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,9 ИЛЈ. € / 793,5 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

12.903 €

10 решенија