Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14 ИЛЈ. € / 860,3 ИЛЈ. ДЕН.

31 решение

Сточарско производство

8.553 €

14 решенија