Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

18 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

15.347 €

12 решенија