Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

58,2 ИЛЈ. € / 3,6 МИЛ. ДЕН.

25 решенија

Сточарско производство

50.514 €

14 решенија