Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,4 ИЛЈ. € / 949,9 ИЛЈ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

14.050 €

14 решенија