Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,5 ИЛЈ. € / 645,5 ИЛЈ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

10.496 €

12 решенија