Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

21,6 ИЛЈ. € / 1,3 МИЛ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

21.554 €

14 решенија