Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

40 ИЛЈ. € / 2,5 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

26.276 €

14 решенија