Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

15,8 ИЛЈ. € / 969,4 ИЛЈ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

14.178 €

12 решенија