Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

29,5 ИЛЈ. € / 1,8 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

26.800 €

13 решенија