Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

31,3 ИЛЈ. € / 1,9 МИЛ. ДЕН.

34 решенија

Сточарско производство

21.920 €

12 решенија