Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,8 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

20.826 €

14 решенија