Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,9 ИЛЈ. € / 672,1 ИЛЈ. ДЕН.

6 решенија

Сточарско производство

10.929 €

6 решенија