Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

7,3 ИЛЈ. € / 451,7 ИЛЈ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

7.344 €

12 решенија