Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

24,5 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

11.837 €

12 решенија