Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

34 ИЛЈ. € / 2,1 МИЛ. ДЕН.

26 решенија

Сточарско производство

31.441 €

14 решенија