Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

131,1 ИЛЈ. € / 8,1 МИЛ. ДЕН.

29 решенија

Сточарско производство

93.037 €

15 решенија