Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,1 ИЛЈ. € / 623,5 ИЛЈ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

9.968 €

12 решенија