Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

23,8 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

23.003 €

13 решенија