Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

19,6 ИЛЈ. € / 1,2 МИЛ. ДЕН.

35 решенија

Сточарско производство

11.407 €

14 решенија