Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,2 ИЛЈ. € / 871,9 ИЛЈ. ДЕН.

7 решенија

Сточарско производство

14.177 €

7 решенија