Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,7 ИЛЈ. € / 778,6 ИЛЈ. ДЕН.

14 решенија

Сточарско производство

11.531 €

10 решенија