Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,5 ИЛЈ. € / 769,4 ИЛЈ. ДЕН.

12 решенија

Сточарско производство

12.511 €

12 решенија