Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,7 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

16.110 €

11 решенија