Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,2 ИЛЈ. € / 871,1 ИЛЈ. ДЕН.

23 решенија

Сточарско производство

3.425 €

12 решенија