Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16,2 ИЛЈ. € / 994,3 ИЛЈ. ДЕН.

24 решенија

Сточарско производство

14.294 €

14 решенија