Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

40,1 ИЛЈ. € / 2,5 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

33.303 €

10 решенија