Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

14,8 ИЛЈ. € / 909,6 ИЛЈ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

12.057 €

10 решенија