Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

12,8 ИЛЈ. € / 785,6 ИЛЈ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

11.122 €

10 решенија