Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

60 ИЛЈ. € / 3,7 МИЛ. ДЕН.

27 решенија

Сточарско производство

55.181 €

15 решенија