Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

10,1 ИЛЈ. € / 618,1 ИЛЈ. ДЕН.

18 решенија

Сточарско производство

5.949 €

10 решенија