Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

17,1 ИЛЈ. € / 1,1 МИЛ. ДЕН.

22 решенија

Сточарско производство

15.724 €

14 решенија