Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

11,1 ИЛЈ. € / 682,1 ИЛЈ. ДЕН.

21 решение

Сточарско производство

9.751 €

13 решенија