Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

13,4 ИЛЈ. € / 823,8 ИЛЈ. ДЕН.

10 решенија

Сточарско производство

13.395 €

10 решенија