Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

32 ИЛЈ. € / 2 МИЛ. ДЕН.

16 решенија

Сточарско производство

31.646 €

15 решенија