Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

82,3 ИЛЈ. € / 5,1 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

74.421 €

11 решенија