Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

50,6 ИЛЈ. € / 3,1 МИЛ. ДЕН.

19 решенија

Сточарско производство

42.505 €

11 решенија