Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

24,5 ИЛЈ. € / 1,5 МИЛ. ДЕН.

13 решенија

Сточарско производство

22.096 €

8 решенија