Субвенции за растително и сточарско производство

База на податоци за државни субвенции за растително и сточарско производство

Правно лицe

16 ИЛЈ. € / 981,5 ИЛЈ. ДЕН.

17 решенија

Сточарско производство

14.359 €

8 решенија